Beyoncé draagt haar dure Apple Watch ‘verkeerd om’

Rutger Otto
21 april 2015, 14:15
2 min leestijd
Beyoncé draagt haar dure Apple Watch ‘verkeerd om’

Er zijn al een aantal beroemdheden met een Apple Watch gespot. Nu draagt ook Beyoncé er één. Het is een model met een bandje dat jij waarschijnlijk niet kunt kopen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch Beyoncé

Beyoncé droeg de Apple Watch tijdens Coachella, waar ze optrad met David Guetta. Op foto’s is de zangeres te zien met een gouden Apple Watch Edition. Het bandje is eveneens helemaal van goud gemaakt. Daarmee lijkt Beyoncé dezelfde Apple Watch te dragen als mode-ontwerper Karl Lagerfeld.

Beide beroemdheden dragen hun Apple Watch Edition (van 17.000 euro) met gouden schakelband, die niet te koop is in de Apple Store. Het is mogelijk dat Apple de bandjes speciaal voor enkele mensen heeft gemaakt. Het bedrijf uit Cupertino deelt Apple Watches uit aan verschillende bekende mensen. Daarmee hoopt Apple waarschijnlijk fans te inspireren om eenzelfde smartwatch te gaan kopen, zij het de Sport of stalen Apple Watch.

apple watch beyoncé

Verkeerd om

Opvallend aan de foto waarop Beyonce de Apple Watch draagt (bovenaan dit artikel), is dat ze het apparaat om haar rechterpols draagt, met de digitale kroon eveneens aan de rechterkant. Dat is een beetje onhandig, want ze moet er met haar linkerhand aan draaien om er gebruik van te maken. Misschien weet ze niet dat de Apple Watch een instelling heeft waarmee je switcht tussen linker- en rechterhand. Op die manier kunnen gebruikers het kroontje aan de juiste kant gebruiken, omdat het scherm dan omdraait.

Beyoncé is één van de beroemdheden die door het bedrijf uit Cupertino wordt ingezet om een jonge, modieuze doelgroep aan te spreken. Eerder verschenen artiesten als Pharrell Williams en Katy Perry ook al met een Apple Watch op verschillende media. Wil je weten welke beroemdheden er allemaal al een smartwatch van Apple dragen (en welk model), bekijk dan dit artikel.

Lees meer over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen