Gerucht: Apple Watch mogelijk vanaf 8 mei in Benelux te bestellen

Gijs Ettes
22 april 2015, 15:17
1 min leestijd
Gerucht: Apple Watch mogelijk vanaf 8 mei in Benelux te bestellen

De Apple Watch bestellen is naar verluidt vanaf 8 mei ook in Nederland, België en Luxemburg mogelijk. Apple zou vanaf dan het bestelproces openstellen voor meer landen. Dat meldt de Italiaanse site iSpazio.

Lees verder na de advertentie.

‘Apple Watch bestellen kan binnen twee weken’

apple watch bestellen

iSpazio baseert zich op anonieme bronnen binnen Apple en claimt dat Apple Stores in Italië al promotiemateriaal en demonstratietafels hebben ontvangen voor de Apple Watch. Deze zouden een dag voor de start van de reserveringen in het land – op 7 mei – worden klaargezet.

Net als Nederland en België behoort Italië niet tot de eerste golf landen waar de Apple Watch gereserveerd kan worden. Of de smartwatch op 8 mei daadwerkelijk is te bestellen in het land is onzeker, maar als dit inderdaad het geval is, is de kans groot dat Apple in meerdere landen pre-orders gaat aannemen. De tweede golf landen waar vorig jaar de iPhone 6 en iPhone 6 Plus waren te bestellen, bestond onder meer uit Italië, Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Zweden en Noorwegen.

De bestellingen voor de Apple Watch die zijn geplaatst in de negen landen waar het horloge al eerder was te reserveren (onder meer Duitsland, Groot-Brittannië en de VS) worden vanaf aankomende vrijdag uitgeleverd. In Nederland en België krijgt het horloge een vanafprijs van 399 euro voor de 38 millimeter-versie van de Watch Sport. Meer informatie over de verschillende modellen en prijzen vind je op onze Apple Watch kooppagina.

Het laatste nieuws over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen