Apple Watch vanaf 17 juli 7:01 uur te bestellen in Nederland
Wouter Nijsen

De Apple Watch is vanaf 17 juli om 7:01 uur in Nederland te bestellen. Hiermee weten we precies vanaf hoe laat de smartwatch in ons land te koop is.

Apple Watch bestellen vanaf 17 juli 7:01 uur

Op de website van Apple is te lezen dat de Apple Watch vanaf 17 juli om 7:01 uur te bestellen is in Nederland. Hierbij heb je de optie om de Watch online te reserveren, maar je kunt ook naar een van de fysieke Apple Stores in Nederland afreizen om daar een exemplaar te bemachtigen.

apple watch mickey

Eind vorige maand werd bekend dat de Apple Watch aanstaande vrijdag eindelijk beschikbaar komt in Nederland. Wel hebben we er even op moeten wachten; de smartwatch was immers al een tijdje beschikbaar in landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Dit kost de Apple Watch in Nederland

Al eerder werden de Nederlandse prijzen van de Apple Watch bekend. Opvallend hierbij is dat de smartwatch in ons land iets duurder is dan in Duitsland. Zo betaal je voor het goedkoopste model, de Apple Watch Sport (38mm), bij onze oosterburen 399 euro. In Nederland ligt dit model voor 419 euro in de (digitale) schappen. Het grotere 42mm-model kost hier overigens 469 euro.

Kies je voor een stalen Apple Watch, dan gaat dat je 669 euro en 719 euro voor respectievelijk het 38- en 42mm-model kosten. Het duurste model van de smartwatch, de Apple Watch Edition, is beschikbaar vanaf 11.200 euro en 13.200 euro voor het 38mm- en 42mm-model. Door te kiezen voor een ander bandje, kan dit bedrag nog oplopen tot 18.400 euro.

Lees meer over de Apple Watch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.