Winkelen in de Apple Store kan straks ook op de Apple Watch

Wouter Nijsen
29 april 2015, 19:22
1 min leestijd
Winkelen in de Apple Store kan straks ook op de Apple Watch

Apple zou bezig zijn om de Apple Store-app te updaten voor de Apple Watch. Hierdoor wordt het straks mogelijk om producten vanaf de smartwatch te bestellen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch Apple Store-app in de maak

Dat meldt 9to5Mac op basis van eigen bronnen. Apple zou bezig zijn om de officiële Apple Store-app bij te werken voor de Apple Watch. Hierdoor wordt het ook voor Watch-gebruikers mogelijk om in de online Store te winkelen. De vernieuwde applicatie zou al bijna klaar zijn en binnenkort beschikbaar worden gemaakt in de vorm van een update voor de huidige Apple Store-app.

apple watch bestellen

Naast het bekijken van de verschillende producten en plaatsen van bestellingen, worden er dankzij de update ook notificaties van de app op de Apple Watch getoond. Wel kan het zo zijn dat gebruikers tijdens een bestelling alsnog hun iPhone erbij moeten pakken; de Watch heeft immers een klein schermpje en geen toetsenbord.

Meer over de Apple Store-app

De Apple Store-app is al tijden voor de iPhone en iPad beschikbaar, maar wordt nog steeds regelmatig geüpdatet. Als gezegd kun je met de applicatie het gehele aanbod van Apple bekijken en direct bestellingen plaatsen. Een handige feature is de mogelijkheid om een bestelling op één apparaat te beginnen, en het proces vervolgens op een ander iOS-toestel te hervatten.

De app toont verder de dichtstbijzijnde Apple Stores, laat speciale evenementen zien en geeft je de mogelijkheid om een plaatsje te reserveren bij de Genius Bar of een workshop.

Lees meer over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen