Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

‘Apple vraagt merknaam iWatch aan in Rusland’

Wouter Nijsen
5 juni 2013, 16:09
1 min leestijd
‘Apple vraagt merknaam iWatch aan in Rusland’

Volgens een Russische website heeft Apple de merknaam iWatch proberen vast te leggen in Rusland. Dit kan erop duiden dat Apple toch echt met een eigen horloge gaat komen.

Lees verder na de advertentie.

iwatch concept

AppleInsider probeerde de claim van de Russiche website te verifiëren, maar is daar niet in geslaagd. Apple heeft echter vaker voor de officiële aankondiging van een product in het geheim dit soort registraties proberen te voltooien. In 2006 registreerde Apple de merknaam iPad bijvoorbeeld al via het bedrijf IP Application Development Limited, wat staat voor IPAD Ltd.

Of Apple het op dezelfde manier in Rusland probeerde, is niet bekend. De Russische site claimt wel dat Apple in december al de merknaam iWatch vastlegde in Jamaica.

Komst iWatch steeds waarschijnlijker

Geruchten over een iWatch van Apple blijven aanhouden. Apple-ceo Tim Cook ontkende de komst van een iWatch allerminst vorige week, in een interview op de D11-conferentie van AllThingsD. Het zou daarom nog steeds mogelijk zijn dat Apple de iWatch als grote verrassing bewaart voor de Worldwide Developers Conference van volgende week.

Bij een iWatch moet je vooral denken aan een extensie van je iPhone, die via bluetooth verbinding maakt met je telefoon. Een iWatch zou waarschijnlijk worden gebruikt om meldingen zoals sms’jes en oproepen door te zetten, of e-mails en updates van netwerken zoals Facebook.

Categorieën: Devices, Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's