Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Gerucht: Apple Vision Pro vanaf eind juli wereldwijd beschikbaar

Piet-Jan Lentjes
3 juni 2024, 16:14
2 min leestijd
Gerucht: Apple Vision Pro vanaf eind juli wereldwijd beschikbaar

De VR/AR-bril van Apple is nog steeds niet beschikbaar in Europa. Maar volgens geruchten komt de Apple Vision Pro binnenkort wereldwijd uit.

Lees verder na de advertentie.

Gerucht: Apple Vision Pro vanaf eind juli wereldwijd beschikbaar

Volgens de website MacRumors komt de Apple Vision Pro vanaf juli wereldwijd beschikbaar. Daarnaast hebben de Apple Stores in Engeland sinds kort verschillende grote pakketten van Apple binnen gekregen. Hiervan wordt gedacht dat dit de banken zijn voor de productdemonstratie van de Apple Vision Pro. De werknemers van de Apple Store mogen deze pakketten nu nog niet openen.

apple vision pro hands-on 2

De manager van de winkel is daarnaast gevraagd om de Apple Store voor te bereiden op de accessoires voor de Apple Vision Pro. Maar er zijn meer vernieuwingen voor de winkel gepland in juli.

Dat de Apple Vision Pro volgens geruchten wereldwijd beschikbaar komt, is goed nieuws. Je hoeft de bril dan niet meer te importeren vanuit Amerika als je er een wilt. De bril is dan in de derde of vierde week van juli te koop. En als we deze datum in acht nemen, is de kans groot dat Apple de wereldwijde launch van de Vision Pro tijdens WWDC 2024 gaat aankondigen.

apple vision pro kosten

Toch is het wereldwijd beschikbaar maken van de Apple Vision Pro later dan verwacht. Betrouwbare Apple-kenner Ming-Chi Kuo was van mening dat Apple nog vóór WWDC 2024 de internationale launch van de Apple Vision Pro zou aankondigingen. Dit zou Apple volgens hem van plan zijn om mensen alvast op te warmen voor visionOS 2.

Dit is de Apple Vision Pro

Apple heeft de Apple Vision Pro aangekondigd op de WWDC 2023. Dit is Apple’s eerste nieuwe device sinds de introductie van de Apple Watch in 2014. De eerste mixed reality-headset van het bedrijf is ontzettend geavanceerd en draait op het nieuwe visionOS. Deze nieuwe OS-versie is speciaal ontwikkeld voor de headset en beschikt over aangepaste versies van apps als FaceTime en Foto’s.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Vision Pro
Apple Vision Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu