Apple viert 5 jaar App Store in iTunes

Wouter Nijsen
9 juli 2013, 9:40
1 min leestijd
Apple viert 5 jaar App Store in iTunes

Apple heeft een speciaal Uitgelicht-gedeelte aangemaakt in de App Store, waarin het eerste jubileum van Apples applicatiewinkel uitbundig wordt gevierd.

Lees verder na de advertentie.

5 jaar app store

Dit eerste 5-jarig jubileum vindt officieel pas woensdag plaats, maar Apple is al langer bezig met de voorbereidingen en festiviteiten rondom de mijlpaal. Zo kregen Amerikaanse journalisten vorige week al een poster met App Store-mijlpalen en zijn sinds maandag bepaalde – erg interessante – apps tijdelijk gratis.

5 jaar App Store in beeld

Op de speciale pagina in het Uitgelicht-overzicht van de App Store zijn drie tabs te vinden: eentje met tijdelijk gratis apps, een met tijdelijk gratis games en de derde bevat alle interessante mijlpalen van de App Store.

Deze mijlpalen zijn te bekijken per jaar en bestaan uit bijzondere of zeer succesvolle apps en andere belangrijke gebeurtenissen. Zo was Super Monkey Ball van Sega de eerste app die miljoenen verdiende in de App Store, met na een maand al meer dan 300.000 downloads en daarmee 3 miljoen verdiende dollars.

Maandag vergaten we overigens een van de tijdelijks gratis apps, How to Cook Everything. Haal die dus nog snel als je van koken houdt en altijd handige informatie bij de hand wil hebben.

Categorie: Apple
Thema's: App Store, iTunes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen