Apple verzorgt wél een videostream van de keynote

Redactie
1 september 2010, 12:11
1 min leestijd
Apple verzorgt wél een videostream van de keynote

Apple gaat vanavond een videostream aanbieden van de keynote. Dit is voor het eerst dat Apple deze dienst aanbiedt. Op de live videostream kan je zien wat er op het podium gebeurt in Amerika. De stream is niet voor iedereen beschikbaar, want Apple maakt gebruik van een streambestanden die alleen op Mac OSX Snow Leopard, en iOS 3.x en 4.x te openen zijn.

Lees verder na de advertentie.

Kwaliteit van de videostream

Het is nog niet bekend wat de kwaliteit van de live videostream gaat worden. Men verwacht namelijk dat duizenden mensen de stream gaan bekijken. Vaak raakt de videostream dan overbelast, waardoor de kwaliteit erg achteruit gaat.

Nieuw datacenter

Apple is al erg lang bezig met het bouwen van een enorm datacenter. Het gerucht gaat dat Apple de videostream gaat gebruiken om dit nieuwe datacenter te testen. In theorie zou het datacenter de enorme vraag naar de videostream aan moeten kunnen, en dus zullen er naar verwachting vanavond geen problemen zijn met de stream.

Live blog

Vanavond gaat ons live blog over de keynote gewoon door. Er zijn veel mensen die niet aan de technische eisen voldoen, en dus zullen deze mensen hierdoor niets van het evenement missen. Daarnaast zullen we foto’s uit de zaal publiceren die niet op de stream te zien zijn. Hierdoor kan het zo zijn dat je afdekte producten, onderdelen of belangrijke personen ziet die niet gefilmd worden.

De videostream is vanaf 19:00 te openen via Apple.com.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen