Volg alle Apple-aankondigingen via het Apple TV WWDC-kanaal
Gijs Ettes

Voor iedereen die de WWDC 2014 keynote van Apple-CEO Tim Cook live wilt volgen, heeft Apple ook een speciaal Apple TV kanaal geopend. Vanaf het Apple TV WWDC-kanaal kun je om 19.00 uur vanavond terecht om niets te missen van alle aankondigingen die Apple doet.

apple tv wwdcBen je in het bezit van een Apple-apparaat, dan kun je de WWDC livestream op diverse wijzen streamen streamen. Op een Mac heb je OS X 10.6 of nieuwer nodig met Safari 4 of nieuwer. Ook met een iPhone, iPad of iPod touch kun je naar de stream kijken. Je hebt dan minimaal iOS 4.2 nodig. Heb je een tweede of derde generatie Apple TV, dan heb je softwareversie 5.0.2 of nieuwer nodig om te kijken. De stream heeft een eigen tegeltje.

Wil je de WWDC livestream bekijken met een Windows pc, dan heb je in ieder geval QuickTime 7 nodig. De stream is wellicht te bekijken in Chrome, maar voor de zekerheid Safari downloaden is verstandig.

Niet in de gelegenheid een stream te bekijken? Dan kun je natuurlijk ons Twitter account in de gaten houden. We houden je live op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het laatste nieuws over de WWDC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.