En de winnaar van de Apple TV is geworden…

Lars Paijmans
29 mei 2020, 12:58
2 min leestijd
En de winnaar van de Apple TV is geworden…

Afgelopen periode maakten bezoekers van iPhoned kans op het winnen van een Apple TV. De winnaar is inmiddels bekend. Benieuwd of jij hebt gewonnen? Lees dan snel verder.

Winnaar van de Apple TV bekend

Op iPhoned geven we regelmatig leuke cadeaus weg aan onze bezoekers. Onlangs maakte je kans op het winnen van een Apple TV. Uit alle deelnemers hebben we volstrekt willekeurig een winnaar gekozen…

Daan uit Someren

Gefeliciteerd Daan! We hebben inmiddels contact met je opgenomen en de Apple TV komt zo snel mogelijk jouw kant op. Alle overige deelnemers willen we bedanken! Heb je naast het net gevist? Dat is jammer, maar niet getreurd. Er komen namelijk nog veel meer prijsvragen aan. Houd iPhoned daarom in de gaten via onze website, download de gratis app of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acties.

We willen hierbij ook 50five bedanken voor het sponsoren van de Apple TV!

Apple TV 4K review

Meer over de Apple TV

De Apple TV is een veelzijdig entertainmentsysteem. Het kastje kan apps downloaden, moeiteloos Apple TV Plus- en Netflix-series draaien en dankzij Apple Arcade kun je er ook prima op gamen, want de mediabox kan overweg met gamecontrollers. Heb je een iPhone, iPad of Mac in huis? Dan kun je alles wat je op die apparaten doet streamen naar een Apple TV, zoals het bekijken van vakantiekiekjes.

Al met al is de Apple TV een fijne toevoeging voor iedere tv. Aansluiten is bovendien zo gepiept. Plug de Apple TV-stekker in een stopcontact, sluit de meegeleverde hdmi-kabel aan en je kunt beginnen met kijken. Het instellen zelf is zo gepiept en het apparaat haalt automatisch nieuwe software-updates binnen.

Apple TV kopen

Wil je een Apple TV kopen? Het instapmodel kost 159 euro. Daarnaast is er ook Apple TV 4K verkrijgbaar voor 199 euro. Deze uitvoering is ideaal voor mensen met een 4K-televisie, omdat de beeldkwaliteit hoger is. Check onderstaande prijsvergelijker voor de meest actuele Apple TV-deals.

Apple TV

Apple TV prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw v.a.

€ 136,95

Vergelijk
Categorie: Devices
Merk: Apple
Device: Apple TV

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple TV
Apple TV

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen