Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Apple TV Siri Remote met AirTag: hoesje van Nomad maakt het mogelijk

Sven Lamers
1 juni 2022, 16:31
2 min leestijd
Apple TV Siri Remote met AirTag: hoesje van Nomad maakt het mogelijk

Ongeveer een jaar geleden bracht Apple een nieuw model van de Apple TV uit, met daarbij een compleet nieuw ontworpen Siri Remote. Dit hoesje van Nomad rust de afstandsbediening met een AirTag uit.

Lees verder na de advertentie.

AirTag in de Apple TV Siri Remote

Een veelgehoord kritiekpunt op de nieuwe Siri Remote van de Apple TV die Apple afgelopen jaar heeft gelanceerd, was het ontbreken van een ingebouwde AirTag. Ondanks het iets grotere formaat gebeurt het namelijk nog steeds heel snel dat je de Siri Remote in je huiskamer kwijtraakt – bijvoorbeeld tussen de kussens van je bank.

Met een ingebouwde AirTag zou je je de Remote dan gewoon een geluidje kunnen laten afspelen, of hem met U1-chip van de iPhone zelfs nauwkeurig kunnen lokaliseren. Maar Apple heeft hier dus niet aan gedacht.

Een nieuw accessoire van Nomad maakt het echter mogelijk om de Siri Remote achteraf uit te rusten met een AirTag. En dat werkt zo.

Leren hoesje voor Siri Remote

In feite is de ‘Leather Cover’ van Nomad voor de Siri Remote gewoon een hoesje voor de afstandsbediening. Het ziet er chic uit, met hoogwaardig leer dat de achterkant van de Siri Remote beschermt tegen krassen. Maar de geniaalste feature is een verborgen opbergvakje voor een AirTag van Apple. Op die manier geef je de Siri Remote dus achteraf een AirTag, met alle bijbehorende voordelen.

In de Zoek mijn-app van Apple kun je vervolgens aangeven dat de AirTag je Apple-TV-afstandsbediening is en je raakt hem dus nooit meer kwijt.

Meer over de Apple TV

Wil je meer weten over de Apple TV? Lees hier een round-up van de reviews destijds of leer hoe je de Siri Remote opnieuw aan een Apple TV koppelt. En wist je dat er dit jaar mogelijk nog een nieuwe, goedkopere versie van de Apple TV uitkomt?

Bron: Nomad
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple TV
Apple TV

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu