De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

‘Apple Music-studentenabonnees krijgen gratis Apple TV Plus’

Lars Paijmans
30 oktober 2019, 13:04
2 min leestijd
‘Apple Music-studentenabonnees krijgen gratis Apple TV Plus’

Goed nieuws voor studenten met een Apple Music-studentenabonnement: zij krijgen vrijdag gratis toegang tot het volledige aanbod van Apple TV Plus.

Lees verder na de advertentie.

Gratis Apple TV Plus voor studenten

Aanstaande vrijdag (1 november) opent Apple TV Plus zijn deuren. De Netflix– en Disney Plus-concurrent van Apple is vanaf dan beschikbaar en heeft al direct een aantal exclusieve series in zijn catalogus staan.

Vandaag maakt Apple via het Instagram-kanaal van Apple TV Plus bekend dat studenten gratis toegang krijgen tot deze nieuwe streamingdienst, als ze maar een studentenabonnement op Apple Music hebben.

Apple TV Plus review round-up: hoe goed zijn de shows en films?

Apple TV Plus studenten

Het is nog onduidelijk of deze actie ook voor Nederlandse studenten met een Apple Music studentenabonnement geldt. We hebben contact opgenomen met Apple Nederland en werken dit bericht bij als we een reactie hebben ontvangen.

Omdat de aankondiging gedaan werd via een Story op Instagram, zijn een aantal details helaas nog onduidelijk. Zo is het onduidelijk of het hier om een tijdelijke actie gaat en of functies als Familiedelen hier ook deel van uitmaken.

Diensten van Apple

Mocht dit wel het geval zijn, dan heeft Apple een indrukwekkende bundel voor studenten samengesteld. Voor vijf euro per maand krijgen ze hiermee toegang tot de volledige catalogus van Apple Music en Apple TV Plus. Over degelijke bundels hebben we al vaker gelezen in geruchten, omdat het een interessante manier kan zijn voor Apple om de strijd aan te gaan met Netflix en Disney.

Sinds dit jaar heeft Apple een uitgebreid aanbod aan diensten, waarmee het bedrijf in theorie een grote bundel kan aanbieden. Daarmee zouden klanten dan onbeperkt muziek kunnen luisteren met Apple Music, films en series kunnen streamen met Apple TV Plus, gamen met Apple Arcade en online bestanden en foto’s opslaan met een iCloud-abonnement.

Deze studenten-actie is in ieder geval het eerste bewijs dat Apple experimenteert met een soortgelijke bundel. Wordt ongetwijfeld vervolgd dus. Aanstaande vrijdag komt Apple TV Plus beschikbaar in Nederland.

Lees meer over Apple TV Plus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu