De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Apple TV Plus van start in Nederland: drie tips om meteen te kijken

Lars Paijmans
1 november 2019, 8:00
2 min leestijd
Breaking
Apple TV Plus van start in Nederland: drie tips om meteen te kijken

Netflix en Disney hebben er een nieuwe concurrent bij. Vanaf vandaag opent Apple TV Plus zijn deuren. Ook in Nederland kunnen we vanaf nu beginnen met kijken.

Apple TV Plus beschikbaar in Nederland

Vanaf nu is Apple TV Plus te bekijken in Nederland. Dat kan op verschillende manieren, maar draait allemaal om de Apple TV-app. Deze is beschikbaar voor iOS, macOS en tvOS, zodat je op zowel je iPhone, iPod touch, iPad, Mac en Apple TV naar het aanbod van de dienst kunt kijken. Zodra je de Apple TV-app opent en op Apple TV Plus tikt volg je de stappen op het scherm om jezelf aan te melden.

Apple TV Plus

Een abonnement op Apple TV plus kost vijf euro per maand, maar iedereen kan de eerste week gratis kennismaken met de nieuwe dienst. Het abonnement kun je met maximaal vijf anderen delen. Heb je dit jaar een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV of Mac gekocht, dan krijg je zelfs een jaar lang gratis toegang tot de streamingdienst. Studenten met een Apple Music-studentenabonnement krijgen gratis een abonnement op Apple TV Plus.

Drie kijktips op een rij

Maar wat valt er allemaal te zien? Apple heeft op de eerste dag al een flink aanbod klaarstaan met exclusieve shows die je nergens anders kunt zien. In tegenstelling tot Netflix zet het bedrijf niet direct hele seizoenen online, maar worden nieuwe afleveringen geleidelijk uitgebracht.

Als we naar de eerste internationale reviews kijken lijkt The Morning Show een aanrader. Deze show met onder meer Jennifer Anniston en Steve Carell speelt zich grotendeels af op een set van een tv-programma, waarbij er vooral wordt ingezoomd op wat er allemaal achter de schermen gebeurt.

Ben je op zoek naar meer actie, dan kun je See bekijken met acteur Jason Momoa. Tot slot wordt For All Mankind aangeprezen als een echte aanrader, de show vertelt het levensverhaal van astronauten in een alternatieve geschiedenis waarin ed ruimtewedloop nog in volle gang is.

Lees meer over Apple TV Plus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen