De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Oppassen! Apple TV werkt niet meer zonder een iPhone (of iPad)

Piet-Jan Lentjes
17 januari 2023, 12:28
2 min leestijd
Oppassen! Apple TV werkt niet meer zonder een iPhone (of iPad)

Sommige bezitters van een Apple TV hebben flinke problemen. Je kunt de Apple TV namelijk niet meer zonder iPhone gebruiken. Maar wat als je helemaal geen Apple-smartphone hebt?

Lees verder na de advertentie.

Apple TV werkt niet meer zonder iPhone

Een aantal bezitters van een Apple TV kwam onlangs voor een behoorlijk verrassing te staan. Na een update van tvOS (het besturingssysteem van Apple TV) moeten ze eerst met een iPhone of iPad de nieuwe gebruikersvoorwaarden van iCloud accepteren.

De meeste Apple TV-eigenaren hebben hier geen problemen mee, maar niet alle gebruikers zijn in het bezit van een iPhone of iPad. Hierdoor is het voor sommige bezitters niet meer mogelijk om hun Apple TV te gebruiken.

Overigens kun je niet zomaar elke iPhone of iPad gebruiken. Je smartphone of tablet moet namelijk iOS 16 of iPadOS 16 draaien. Heb je dus een (te) oude iPad en krijg je ook de melding over de gebruikersvoorwaarden? Dan kun je ook niet verder …

Apple heeft nog geen oplossing gegeven

Op dit moment is er nog geen oplossing voor deze gebruikers. Het wegklikken van de melding werkt maar tijdelijk en de waarschuwing komt daarna snel terug. Het is nu dus aan Apple om met een échte oplossing te komen.

Apple tv 4k 2022

Dit is de Apple TV 4k

In oktober 2022 lanceerde Apple zijn nieuwste mediaspeler. De Apple TV 4K (2021) is dankzij de krachtige hardware ideaal voor gamers en fanatieke filmliefhebbers. Daarnaast is ook de Siri Remote een stuk fijner in gebruik. Films en series zien er ontzettend goed uit dankzij de ondersteuning voor 4K, Dolby Vision en HDR10+.

Apple TV 4K 2022 kopen

Wil je een Apple TV 4K (2022) kopen (en heb je ook een iPhone of iPad)? De Apple TV kost 169 euro. De versie met 128GB opslag, ethernet-aansluiting en Thread-ondersteuning en kost 189 euro.

Bestel de Apple TV 4K bij:

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Via: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple TV
Apple TV

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu