Apple TV draait op iOS

In de broncode van iOS 4.2 is de Apple TV gevonden. Dit betekent dat de nieuwe Apple TV een iOS-apparaat is. Steve Jobs heeft dit tijdens de keynote niet verteld. De ontdekking heeft veel geruchten de wereld in geholpen. Er gaan bijvoorbeeld geruchten de ronde over een App Store op de Apple TV.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

App Store op de Apple TV

Volgens de laatste geruchten is Apple bezig met een App Store voor de Apple TV. Deze App Store moet video-websites in staat stellen om hun content beschikbaar te stellen op de Apple TV. Op dit moment is dit gerucht nog nergens op gebaseerd, maar velen verwachten deze functie nog voor het eind van het jaar.

Jailbreak

In theorie zou de Apple TV te jailbreaken moeten zijn. Op dit moment ziet nog niemand het nut hiervan in, want het apparaat bevat bijna geen geheugen. Er kunnen dus geen modificaties worden opgeslagen op het apparaat. Het is dus nog maar de vraag of iemand de moeite gaat nemen om dit apparaat te jailbreaken.

Via TUAW

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.