‘Apple onthult tv-dienst in maart, maar lancering pas later dit jaar’
Lars Paymans

Terwijl het einde van maart langzaam maar zeker in zicht komt en daarmee de onthulling van Apples tv-dienst, heerst er nog veel onduidelijkheid. Een nieuw rapport stelt dat we mogelijk nog langer moeten wachten tot we er zelf naar kunnen gaan kijken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

‘Apple tv-dienst lancering pas later dit jaar’

Variety is een betrouwbare bron als het op Apples tv-dienst aankomt. Sinds de eerste geruchten leveren de bronnen van de website regelmatig nieuwe informatie. Vandaag geven ze een reactie op alle geruchten die de afgelopen dagen over de dienst verschenen.

Apple tv-dienst lancering

Variety denkt ook dat we de dienst op maandag 25 maart te zien krijgen. Dan zou Apple het eerste event van het jaar organiseren in het Steve Jobs Theater, dat die avond gevuld zal zijn met bekende acteurs en regisseurs die shows voor de dienst gemaakt hebben. Daar krijgen we de eerste trailers en clips te zien, maar daar blijft het volgens de bronnen ook bij.

Daarna zouden we tot de zomer of zelfs tot de herfst moeten wachten tot de streamingdienst daadwerkelijk beschikbaar wordt voor het publiek. Apple zou beloofd hebben om een enorme marketingcampagne op te zetten om de dienst groots te lanceren.

Kort voor onthulling nog veel onduidelijkheid

Omdat Apple zoals altijd bij keynotes de aankondigingen zo lang mogelijk geheim wil houden, zou het bedrijf zelfs zijn partners niet alles vertellen over het evenement. Mede daardoor is het nog steeds onduidelijk of de presentatie enkel draait om de tv- en nieuwsdienst, of dat we er ook de nieuwe iPads en AirPods te zien krijgen. Op iPhoned hebben we al een uitgebreid overzicht gemaakt van alle tv-shows die exclusief naar de Netflix-concurrent van Apple komen.

Lees verder: Overzicht: Het complete Apple TV-dienst aanbod tot nu toe

Het laatste nieuws over Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.