Apple TV 2 deze week miljoen keer verkocht

Apple heeft vandaag in een persbericht laten weten dat het verwacht deze week de miljoenste Apple TV te verkopen. Het gaat hierbij om het model dat in september dit jaar is aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De gebruikers hebben de beschikking over honderden films uit de iTunes Store, Netflix, Youtube en zo nog vele andere online-content-diensten.

Gebruikers van iTunes huren per dag 400.000 tv-series en 100.000 films.

Nu AirPlay een aantal maanden uit is, is het mogelijk om films die je op je iPhone hebt staan en nog niet op de Apple TV staan, te streamen naar het kleine, zwarte doosje.

In Nederland is het apparaatje nog niet te koop. Na de aankondiging begin september wekte Jobs de argwaan dat de Apple TV dit jaar nog in andere landen te koop zou zijn. Het is mede doordat er nog geen Nederlandse films en series in de iTunes Store staan hier nog niet te koop.

Als je hem toch wilt hebben dan kun je een bezoekje brengen aan de Apple Store in Oberhausen. Daar is de Apple TV 2 te koop voor €119.

Via: Persbericht

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.