Apple-topman: ‘geen budget-iPhone op komst’

Na veel geruchten van verschillende, betrouwbare bronnen leek het er verdacht veel op dat Apple een goedkopere variant van haar iPhone zou lanceren. De geruchten worden keihard ontkent door marketingbaas Phil Schiller vandaag in de Chinese krant Shanghai Evening News.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Geen goedkope iPhone-

De topman is hard over het gerucht, Schiller wil helemaal niets weten van een goedkopere variant van de iPhone. Apple heeft een reputatie te behouden, die verliezen we als we concessies doen, aldus de topman.

“Alle producten die we maken moeten aan een bepaalde kwaliteitsnorm voldoen. We willen de beste schermen, het beste design en de beste productiemethodes. Hoe populair goedkope smartphones ook mogen zijn, wij gaan daar niet aan meedoen.”

Een laaggeprijsde iPhone lijkt dus van de baan. Echter werd een kleinere variant van de iPad eerst ook uitgesloten door Apple, nu is er de iPad Mini.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.