‘Apple test nieuwe iPhones in verschillende kleuren’
Wouter Nijsen

Apples nog niet aangekondigde iPhone 5S of 6 verschijnt mogelijk niet alleen in het traditionele wit en zwart. De goedkopere ‘budget-iPhone’, waar al langer geruchten over rondgaan, zou ook meerdere kleurkeuzes krijgen.

Dit beweert het Japanse blog Macotakara op basis van anonieme bronnen. De productie van de goedkopere budget-iPhone, die er volgens verschillende geruchten aankomt, zou daarnaast in juni beginnen. Er worden dan slechts duizend exemplaren gefabriceerd voor testdoeleinden. Een commerciële release kan dan in september volgen.

Beide bronnen spreken over wit, blauw, goudgeel en oranje als te verschijnen kleurkeuzes. Ze voegen daar apart van elkaar roze, grijs en groen aan toe. Hoewel de goedkopere iPhone dus ook in verschillende kleuren uit zou komen, geeft het Japanse blog wel aan dat de keuze voor zwart alleen voor Apples vlaggenschiptoestellen beschikbaar blijft.

Nieuwe iPhone met dual-led-fliter

Het is onwaarschijnlijk dat al deze kleuren meteen bij de release van een mogelijke budget-iPhone of het volgende vlaggenschipmodel beschikbaar zijn. Het Japanse weblog geeft eveneens aan dat de iPhone 5S of 6 een dual-led-flitser zou krijgen, wat voor betere foto’s zorgt dan de enkele flitser die iPhones nu nog hebben.

Via: AppleInsider

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.