Apple test drie verschillende nieuwe firmwares

Redactie
6 april 2010, 8:54
1 min leestijd
Apple test drie verschillende nieuwe firmwares

Apple heeft gisteren aangekondigd dat er donderdag een bijeenkomst zal zijn waarbij ze de functies van firmware 4.0 laten zien. Velen zagen dit niet aankomen zo snel na de iPad-lancering van afgelopen zaterdag. Ontwikkelaars zijn opzoek gegaan naar de nieuwe firmware in hun statistieken, en de ontwikkelaar van The Impossible Test vond iets vreemds in zijn statistieken van de applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Informatie over de gebruikers

Bijna elke ontwikkelaar gebruikt een externe partij om gegevens over de applicatie-gebruikers te verzamelen. Uit deze gegevens kan je opmaken wat de locatie, de firmware-versie, het toestel en de provider van de gebruiker is. Hierdoor zou je in de toekomst beter kunnen inspelen op de gebruiker van de applicatie.

De ontwikkelaar van The Impossible Test vond in de gegevens van zijn applicatie dat firmware 4.0, 4.0.1 en 4.1 gebruikt worden door zijn gebruikers. Dit kan alleen maar betekenen dat Apple al flink aan het testen is met de nieuwe firmware. Dit betekent overigens niet dat firmware 4.0.1 en 4.1 al ontwikkeld worden, want het kan ook zo zijn dat verschillende teams apart aan functies werken die later samen worden gevoegd.

Bron: Engadget

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen