De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Video: Man vernielt iPhones met jeu de boules-bal in Franse Apple Store

Lars Paijmans
30 september 2016, 10:57
1 min leestijd

Een ontevreden Franse klant heeft tientallen iPhones, MacBooks en iPads bewerkt met een stalen jeu de boules-bal. Hij stormde de Apple Store in Dijon in en richtte voor tienduizenden euro’s schade aan.

Lees verder na de advertentie.

Franse Apple Store vernieling in beeld gebracht

De Franse Apple-site iPhon.fr vond verschillende YouTube-video’s van het incident. Hierin is goed te zien hoe de man met een zwarte zonnebril op de Apple Store inkomt, en vervolgens flink huishoudt.

Op zijn gemakje loopt hij de tafels waar iPhones op uitgestald staan af, om ze één voor één met een stalen bal te vernielen. Voordat de politie arriveert kan hij op deze manier voor tienduizenden euro’s aan schade aanrichten. De Apple Store-medewerkers kijken op een afstandje toe, totdat een beveiliger arriveert om de man te kalmeren. Voordat dit zover was, kon hij echter flink wat schade aanrichten, zoals je kunt zien in onderstaande video.

Niet eens met Apples service

Terwijl hij een spoor van vernieling achterlaat, roept de gefrustreerde Fransoos dat hij het niet eens is met de service van Apple. Klanten zouden niet gerespecteerd worden en Apple zou zich niet houden aan Europese regels rondom de garantieperiode van twee jaar.

Na een mislukte vluchtpoging is de man meegenomen naar het politiebureau. Daar zal hij er ongetwijfeld achter komen dat schade door stalen jeu de boules-ballen ook niet onder Apples garantie valt.

Lees het laatste nieuws over de Apple Store

Bron: iPhon.fr
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu