Apple Store update: iPad, iMacs, Magic Trackpad en batterijoplader

Redactie
27 juli 2010, 15:29
1 min leestijd
Apple Store update: iPad, iMacs, Magic Trackpad en batterijoplader

De online Apple Store was vanmiddag enkele uren offline. Apple heeft in deze tijd de winkel bijgewerkt. Er zijn verschillende nieuwe producten aan het huidige assortiment toegevoegd. Er zijn nieuwe iMacs, een Magic Trackpad, een batterijoplader en iPads aan de winkel toegevoegd. Deze producten zijn vanaf nu te bestellen via de online Apple Store.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe producten kort uitgelicht

Nieuwe iMacs – De huidige iMacs zijn door Apple onder handen genomen. De computers zijn nu ‘Turbocharged’ als we Apple mogen geloven. De nieuwe processors zorgen voor deze snelheidsverhoging.

Magic Trackpad – Apple heeft de trackpads van de MacBooks verwerkt in een los apparaatje. Deze kan je verbinden met je iMac. Hierdoor heb je alle voordelen van het multi-touch trackpad nu ook op je iMac.

Batterijoplader – Apple heeft zelf een batterijoplader ontwikkeld. Hiermee kan je batterijen opladen die je gebruikt in je Magic Mouse, Magic Trackpad én keyboard. Hierdoor hoopt Apple het milieu te sparen.

iPad – De iPad lancering is vast niet aan je voorbij gegaan deze dagen. De iPad was tot nu toe alleen in de winkels te koop, maar vanaf vandaag kan je hem ook online bestellen. Meer informatie over de iPad kan je vinden op iPadBlog.nl.

Helaas was er vandaag geen iPhone-nieuws vanuit de Apple Store. Men hoopt nog steeds op de introductie van een gratis MobileMe-abonnement, maar dit laat waarschijnlijk nog lang op zich wachten.

Categorieën: Apple, Devices
Spotlights: App Store, Apple, Apple Store
Device: iMac

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iMac
iMac
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's