De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Opmerkelijk: eerste wachtende voor Londense Apple Store gespot

Wouter Nijsen
15 september 2014, 14:27
2 min leestijd
Opmerkelijk: eerste wachtende voor Londense Apple Store gespot

Dat veel mensen reikhalzend uitkijken naar de release van de iPhone 6 wisten we al, maar de gekte is nu echt losgebarsten. In Londen is de eerste wachtende gespot en daarmee begint zich nu al een Apple Store rij te vormen.

Lees verder na de advertentie.

Eerste tentje al gespot

Apple Store rij

Elke release van een nieuw Apple-product is een garantie voor lange rijen fans voor de Apple Store, maar in Londen zijn ze er nu wel heel vroeg bij. Afgelopen weekend is er door Techview een eerste tentje bij de Apple Store in Londen gespot. Hoewel de iPhone 6 in het Verenigd Koninkrijk pas aankomende vrijdag uitkomt, is dus iemand van plan om de hele week in een tentje te verblijven om de nieuwe smartphone als eerste te bemachtigen.

Het tentje hiernaast werd gespot bij de Apple Store gelegen aan Regent Street, een populair filiaal dat bij de release van nieuwe Apple-producten altijd duizenden bezoekers trekt. Wil je als Londenaar een nieuwe iPhone bemachtigen, dan moet je er dus vroeg bij zijn.

Meer over de iPhone 6

iPhone 6 Apple Store rij

De iPhone 6 werd vorige week dinsdag aangekondigd en is voorzien van een geheel nieuw design en schermformaat. Naast een reguliere iPhone 6 met een 4,7 inch scherm komt er ook een groter model uit: de iPhone 6 Plus (5,5 inch).

De release van de nieuwe iPhones vindt op 19 september in Duitsland, de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk en Canada plaats. In Nederland en België verschijnt de iPhone precies een week later, op 26 september. Het toestel kost 699 euro voor het 16GB-model, 799 euro voor het 64GB-model en 899 euro voor het 128GB-model. De vanafprijs van de grotere iPhone 6 start bij 799 euro voor het 16GB-model, 899 euro voor het 64GB-model en 999 euro voor het 128-GB model. De iPhone 6 draait standaard op het nieuwe iOS 8, dat vanaf woensdag 17 september te downloaden is.

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

Lees het laatste iPhone 6-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu