Apple start met verkoop refurbished iPhones (maar nog niet in Nederland)

Lars Paijmans
9 november 2016, 9:08
1 min leestijd
Apple start met verkoop refurbished iPhones (maar nog niet in Nederland)

Apple verkocht al langer refurbished producten, maar de iPhone was hier altijd een opvallende uitzondering op. Daar komt vanaf vandaag verandering in, nu Apple tweedehands, gereviseerde iPhones gaat verkopen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Store refurbished iPhone verkoop gestart in VS

In de Verenigde Staten is Apples online refurbished store bijgewerkt, zodat er nu voor het eerst ook de refurbished iPhone 6S en de refurbished iPhone 6S Plus aangeboden worden. De prijzen van deze opgeknapte toestellen liggen zo’n honderd dollar onder de nieuwprijs van een iPhone 6S (Plus).

Groot nieuws voor mensen die geld willen besparen op een iPhone dus, want tot voorheen waren ze aangewezen op derde partijen om een refurbished exemplaar in huis te halen. Voortaan kunnen inwoners van de Verenigde Staten dus gewoon naar de Apple Online Store toe.

Apple Store refurbished iPhone

Hoewel Apple de refurbished iPhones nog niet in Nederland verkoopt, is de kans groot dat dit op termijn wel zal gebeuren. Zo verkoopt Apple al langer ook in Nederland refurbished iPads, Macs en accessoires.

Al deze apparaten zijn door Apple zelf getest en schoongemaakt. De refurbished iPhones zijn daarnaast uitgerust met een nieuwe batterij en behuizing, zodat ze haast niet van nieuw te onderscheiden zijn. Daarnaast geeft Apple deze producten een jaar garantie.

Ook in Nederland zijn er refurbished iPhones

Ben je in Nederland ook op zoek naar een refurbished iPhone? Dan kun je vooralsnog niet bij de Apple Store terecht. Wel zijn er meerdere shops beschikbaar, die deze opgeknapte tweedehands iPhones aanbieden. Op iPhoned hebben we hier sinds kort een handige vergelijker waarin je deze gereviseerde toestellen kunt bekijken en vergelijken.

→ Refurbished iPhone kopen

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorieën: Apple, Devices
Thema: Refurbished

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6S Plus
Apple iPhone 6S Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen