Apple Store ondersteunt iDeal na werkzaamheden

Wouter Nijsen
9 oktober 2013, 17:20
1 min leestijd
Apple Store ondersteunt iDeal na werkzaamheden

Het is na de werkzaamheden in de Apple Store van afgelopen dag mogelijk geworden om met iDeal te betalen. Deze betalingsoptie was er voorheen nog niet.

Dit maakt het veel makkelijker om bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C vanaf 25 oktober te bestellen in de Apple Store. Voorheen was je bij het bestellen via die online winkel van Apple zelf aangewezen op betaalmogelijkheden zoals creditcards en bankoverschrijvingen. iDeal gaat natuurlijk flink wat sneller en heeft bijna iedereen.

idealDe optie lijkt nog wel met zijn uitrol bezig te zijn. Klanten van de ASN Bank, ING, Friesland Bank, Regio Bank, SNS Bank Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen al gebruikmaken van de nieuwe functie. Klanten van ABN Amro en de Rabobank nog niet.

Apple heeft de nieuwe betalingsmogelijkheid eigenlijk zonder vermelding toegevoegd. Het werd dan ook opgemerkt door gebruikers van de Apple Store zelf. Apple lijkt zich met deze aanpassing helemaal klaar te maken voor de iPhone 5S- en iPhone 5C-lancering van 25 oktober. Daar kijken wij bij iPhoned in ieder geval ook enorm naar uit!

Via: iPhoneclub

Categorie: Apple
Spotlights: App Store, Apple Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's