Apple Store weer online, verkoop iPad Mini Retina gestart
Roel van Hout

De Apple Store is weer offline. Meestal gebeurt dat omdat Apple onderhoud aan de Store wil plegen, soms is dat omdat Apple er nieuwe producten – zoals de iPad Mini Retina – in gaat zetten.

[label style=”warning”]Update[/label]De iPad Mini Retina is inderdaad vanaf nu te koop in meerdere landen wereldwijd, waaronder ook Nederland en België.

Dat de iPad Mini Retina vanaf vandaag in sommige landen verkocht gaat worden, bleek gisteren uit een bericht op een site van Apple voor dienstverleners: daar stond te lezen dat de iPad Mini Retina vanaf 12 november verkocht zou gaan worden in de VS, Australië, China, Hong Kong, Japan, Nieuw-Zeeland en Singapore.

iPad Mini Retina komt ‘later in november’

iPad Mini RetinaHet is niet duidelijk wanneer de iPad Mini Retina wel komt, als de huidige offline Apple Store niets meer betekent dan onderhoud. Apple heeft nog geen definitieve datum vrijgegeven, maar spreekt enkel over ‘later in november’. Mensen die azen op de opvolger van de iPad Mini zouden nog wel eens even kunnen wachten op de nieuwe tablet: naar verluidt is de vraag enorm, maar het aanbod slechts zeer beperkt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.