Apple Store offline en de laatste geruchten

Apple heeft zojuist de Online Apple Store offline gehaald. Dit in verband met het special-event dat voor over een paar minuten gepland staat. Op dit evenement komen er nieuwe apparaten en deze moeten natuurlijk snel in de online winkel van Apple staan. Opvallend is dat Apple nog steeds niet de website update zonder de store een aantal uur offline te gooien. Dit doen ze natuurlijk zodat mensen extra zeker worden dat er nieuwe producten komen.

iPhone 4

Een gerucht wat erg onwaarschijnlijk is, maar waar ook wel weer iets logisch in zit. De iPhone 4 heeft vooral in Amerika vanaf de launch problemen met de antenne. Er gaan geruchten dat AT&T niet meer de exclusieve aanbieder is en dat ook Verizon iPhone 4’s mag gaan verkopen. Aangezien er voor Verizon een iets andere antenne in het toestel moet kan het zo zijn dat Apple vanavond een tweede serie iPhone 4 aankondigt en dat deze begin oktober in de winkels liggen. 30 september loopt het hoesjes-programma van Apple namelijk af.

iPod’s

Traditioneel wordt dit een evenement dat alleen over iPod’s gaat. Waarschijnlijk zal de iPod Touch een FaceTime camera krijgen en gaat de iPod Classic uit het assortiment. Ook is het mogelijk dat de iPod Nano een update krijgt waarbij het ClickWheel verwijdert en er een klein touchscreen voor in de plaats komt.

Ga snel naar deze pagina voor ons liveblog.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.