Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Zien: liefhebber bouwt complete Apple Store van Lego (mét toffe details)

Yannick Chalkiopoulos
2 juni 2024, 14:00
3 min leestijd
Zien: liefhebber bouwt complete Apple Store van Lego (mét toffe details)

Ben je een fan van Apple én Lego? Dan kun je deze creatie niet missen, want een liefhebber heeft een Apple Store van Lego gebouwd. Zo ziet dat eruit!

Lees verder na de advertentie.

Apple Store van Lego

Tegenwoordig is er van bijna alles wel een Lego-variant te vinden. Harry Potter heeft een eigen Lego-set, de Eiffeltoren kun je van Lego bouwen en ook de Grote Piramide van Gizeh is van de kleine blokjes te maken. Inmiddels heeft zelfs De sterrennacht van Van Gogh een eigen Lego-uitvoering, maar er ontbreekt nog een belangrijk onderdeel in de collectie van Lego. Er bestaat namelijk nog helemaal geen Lego Apple Store.

Daar is nu verandering in gekomen, want een liefhebber van Apple én Lego heeft een complete Apple Store gebouwd van de beroemde steentjes. Lego geeft fans de kans om eigen ideeën in te sturen, waarvan deze Apple Store er nu één is. De winkel is compleet zelf bedacht door de bouwer en beschikt over een aantal toffe details. Ben je benieuwd naar het bouwwerk? Bekijk de Apple Store dan hier:

iPhone, iMac, MacBook en meer

Bij de Lego Apple Store is aan alle details gedacht. Op de begane grond zijn de nieuwste iPhones en Macs van Lego uitgestald op de houten tafels. Aan de muur hangen AirPods Max en zijn dozen met de nieuwste producten te zien. Op de eerste verdieping liggen Apple Watches in de vitrine. Ook daar vinden we AirPods Max aan de muur. De Apple Store is voorzien van genoeg planten, zoals we ook bij echte winkels van Apple vaak zien.

De buitenkant van de Apple Store is kenmerkend door de vele ramen. Apple Stores zijn in de realiteit vaak erg licht en dat zien we ook terug bij de Lego-variant van de winkel. Uiteraard kan het Apple-logo niet ontbreken, die vinden we aan de voorkant van de winkel én op het dak. Bij het ontwerp van de Apple Store kun je het dak van de winkel halen, zodat je gemakkelijker naar binnen kunt kijken van bovenaf.

Meer Lego-apparaten in de Apple Store

Iedere Apple Store heeft een magazijn en ook daar is aan gedacht bij de Lego-uitvoering van de winkel. Daar vinden we een iMac, iPod, AirPods, Apple Watch en Vision Pro terug, die natuurlijk zijn gemaakt van Lego. Het bouwwerk beschikt zo over een aantal hele leuke details, waar de meeste Apple-liefhebber blij van zullen worden. De Lego-winkel heeft een lengte van 41 cm, breedte van 25 cm en hoogte van 15,8 cm.

Om de Lego Apple Store te bouwen heb je in totaal 1539 steentjes en onderdelen nodig. Ben je fan van het bouwwerk? Dan is het nu mogelijk om het project te supporteren, want pas bij genoeg stemmen verschijnt het idee in de winkels. Breng daarom hier je stem uit als je deze Lego Apple Store graag thuis wilt bouwen. Bij de échte Apple- en Lego-liefhebbers kan een project als deze namelijk niet ontbreken!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws? Houd dan de website in de gaten en download onze gratis iPhoned-app. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu