Apple Store is offline gehaald
Redactie

Vanavond zal Apple hoogstwaarschijnlijk de iPad 2 aankondigen tijdens de keynote. Ter voorbereiding hebben ze alvast de online Apple Store offline gehaald. Apple doet dit normaal alleen als er nieuwe producten worden toegevoegd aan de online winkel, en dus lijkt het erop dat de iPad 2 vanavond direct te bestellen is.

Meerdere nieuwe producten

Op internet gaan op dit moment honderden geruchten de ronde over de keynote van vanavond. Er zijn zelfs geruchten over de introductie van meerdere nieuwe producten. Om de introductie van de iPad 2 kan je op dit moment al niet meer heen na de uitnodiging van Apple, maar wat de overige nieuwe producten worden is nog niet uitgelekt volgens deze geruchten. Mogelijk worden er nieuwe iMacs aangekondigd.

Vanavond om 19:00 zal de keynote in Amerika van start gaan. Rond deze tijd zullen wij ook beginnen met de berichtgeving over eventuele iPhone- en iPad-gerelateerde aankondigingen. Het is dus verstandig om de website in de gaten te houden tegen deze tijd, want wij zullen ook de link naar de live video-stream publiceren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.