Britse Apple Store biedt goedkopere iPhone 5C met 8GB aan
Gijs Ettes

Gisteren schreven we al over de mogelijke verschijning van een goedkopere iPhone 5C en vandaag is het toestel daadwerkelijk opgedoken, in de Britse Apple Store althans. In de Nederlandse Store ontbreekt vooralsnog ieder spoor van de iPhone 5C 8GB-versie.

iPhone 5C 8GB ook naar Nederland?

iPhone 5S 8GBIn de Britse Apple Store wordt de iPhone 5C 8GB aangeboden voor 429 pond, omgerekend zo’n 512 euro. De versie met 16GB aan opslaggeheugen wordt in het Verenigd Koninkrijk verkocht voor een adviesprijs van 469 pond, omgerekend 560, en kost dus maar een paar tientjes meer.

De verwachting is dat meer Apple Stores gaan volgen, waaronder de Nederlandse, maar wanneer en voor welke prijs de iPhone 5C 8GB hier wordt aangeboden, is nog niet bekend. Wij gokken op een adviesprijs van om en nabij de 509 euro. Dat is dezelfde prijs al waarvoor momenteel de iPad Mini (Retina/16GB/4G) wordt verkocht. Meer weten over het toestel? Lees onze iPhone 5C review!

De beste iPhone aanbiedingen

Zoals je hieronder ziet, is de iPhone 5C door de geringe populariteit relatief goedkoop verkrijgbaar in combinatie met een abonnement, maar uiteraard kun je ook de iPhone 5C los kopen. Hieronder vind je de beste en meest actuele iPhone aanbiedingen van dit moment.
[ad-block id=20 style=narrow]

Het laatste iPhone 5C nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.