Apple Store in Den Haag opent op 14 augustus de deuren

7 juli 2014, 8:51
1 min leestijd
Apple Store in Den Haag opent op 14 augustus de deuren

Na winkels in Amsterdam en Haarlem heeft Nederland er op 14 augustus een Apple Store bij. Bijna twee jaar nadat het nieuws bekend werd dat ook Den Haag een Apple Store kreeg, gaan de deuren dan eindelijk open.

Lees verder na de advertentie.

‘Opening Applestore op 14 augustus 2014’

apple store in den haag

Apple heeft een vergunning aangevraagd voor een evenement. In het bericht op de website van gemeente Den Haag staat simpelweg: “Opening Applestore op 14 augustus 2014”. Als we al van een zaterdagtraditie mochten spreken (in Amsterdam en Haarlem werden de winkels van Apple op die dag geopend), wordt die nu doorbroken. 14 augustus valt in de zomervakantie op een donderdag.

Met het bericht op de website van gemeente Den Haag is de datum van de opening dus officieel. Op de website van Apple wordt de locatie nog niet genoemd. Ook over een opening is niets te vinden.

Derde Apple Store in Nederland

Dat er een Apple Store in Den Haag komt, was al bekend voordat we überhaupt wisten dat er een winkel zou komen in Haarlem. De Apple Store in Den Haag is ondergebracht in de Haagse Passage, op de plek waar tot februari 2013 de grootste boekhandel van de stad zat. Ook naastgelegen panden kocht Apple op, om er zo één grote megastore van te kunnen maken.

Apple heeft na winkels in Amsterdam en Haarlem dus een derde winkel in de Randstad. Ook in Den Haag heeft het bedrijf een absolute toplocatie. Waarschijnlijk zal Apple in de toekomst nog meer Apple Stores openen, waarbij het meer het land intrekt.

Lees meer Apple nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu