Apple Store Haarlem opent komende zaterdag 7 december
Roel van Hout

Wat iedereen al vermoedde, heeft Apple vanochtend bevestigd: de Apple Store Haarlem opent aankomende zaterdag 7 december.

Apple Store HaarlemAl maanden stond er een schutting om het pand aan de Grote Houtstraat in Haarlem. Er werd al die tijd flink gespeculeerd over wat zich daarachter afspeelde, maar de vermoedens dat het om een tweede Apple Store zou gaan, bleken te kloppen.

De Apple Store opent komende zaterdag om 9 uur precies haar deuren. Wees op tijd, want de eerste 1000 bezoekers (aankoop niet verplicht!) krijgen een gratis t-shirt!

Apple Store Haarlem heeft Genius Bar en geeft workshops

De Apple Store in Haarlem kent, afgaande op het pand, minder winkeloppervlak dan die in Amsterdam, maar biedt wel dezelfde diensten – hetzij in mindere capaciteit. Je kunt dus ook in Haarlem terecht voor uitleg over je iPhone aan de Genius Bar, en voor workshops. Een uitkomst voor wie het drukke centrum van Amsterdam liever vermijdt.

De belangstelling is ongetwijfeld groot, dus zorg ervoor dat je op tijd in de rij gaat staan als je je zinnen op een t-shirt hebt gezet!

Foto: Gary Allen

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.