Apple Store Haarlem nadert voltooiing

Roel van Hout
26 november 2013, 15:56
1 min leestijd
Apple Store Haarlem nadert voltooiing

Binnenkort kun je niet alleen meer in Amsterdam terecht met vragen over je iPhone: de Apple Store Haarlem nadert waarschijnlijk zijn voltooiing.

Lees verder na de advertentie.

Het pand waar de Apple Store Haarlem naar verluidt zou worden gebouwd, wordt al maanden afgeschermd door een houten schutting. Het vermoeden dat het om een Apple Store gaat, werd vandaag bevestigd door Twitteraar @PeterVerver, die een foto nam van de bewuste houten afscherming: deze is zwartgeverfd, en voorzien van een Apple logo met url die verwijst naar de Nederlandse Apple Store-pagina.

Apple Store Haarlem tweede Store in Nederland

De Apple Store Haarlem is daarmee waarschijnlijk binnenkort de tweede Apple Store die in Nederland wordt geopend. Apple is ook in Den Haag bezig met de bouw van een nieuwe Store, maar die zal waarschijnlijk later open gaan dan die in Haarlem.

Een precieze datum is nog niet bekend, al duurde het in Amsterdam na verschijning van de eerste Apple logo’s ongeveer twee weken voor de Apple Store open ging. Wanneer er meer over bekend wordt, lees je dat natuurlijk hier.

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen