Apple Store Haarlem geopend – bekijk hier de foto’s!
Roel van Hout

De Apple Store Haarlem is vanochtend officieel geopend. Vanaf nu hoef je dus niet meer naar het drukke centrum van Amsterdam voor een officiële Apple Store. 

iPhoned-lezer @PatrickSindelka was er vanochtend bij, en maakte bovenstaande foto’s van de feestelijke opening. Zoals te zien is op de foto’s waren er, ondanks dat Nederland al een Apple Store kent, genoeg mensen op de been. De Apple Store in Haarlem is kleiner dan die in Amsterdam, maar je kunt er gerust naartoe voor reparaties, vragen en productdemonstraties!

De opening van de Apple Store Haarlem werd afgelopen dinsdag door Apple aangekondigd, nadat er al maanden geruchten over de winkel de ronde deden. Eerder werd namelijk de Haarlemse iCentre al gesloten, en er stond maandenlang een schutting om het pand aan de Grote Houtstraat.

Apple Store Haarlem is tweede in Nederland

Naast de Apple Store Amsterdam en nu dus de Apple Store Haarlem, staat er ook al een derde Nederlandse Apple Store op de planning: in het centrum van Den Haag is Apple ook druk bezig met de verbouwing van een pand in de Passage (te zien op onderstaande foto). Wanneer die open moet gaan, is niet bekend.

Apple Store Haarlem

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.