Apple Store offline in aanloop naar iPhone 6 onthulling

Gijs Ettes
9 september 2014, 14:00
1 min leestijd
Apple Store offline in aanloop naar iPhone 6 onthulling

Zoals verwacht is de zojuist de Apple Store offline gegaan in verband met onderhoud. De online winkel wordt naar verwachting in gereedheid gebracht voor de komst van de iPhone 6 en andere producten die Apple om 19.00 uur onthult.

Lees verder na de advertentie.

Apple Store offline: wat betekent dat?

iphone 6 apple store offline

Net als voorgaande jaren gaat ook vandaag traditiegetrouw de Apple Store offline. Ten tijde van de lancering van de iPhone 5S en iPhone 5C was het rond 15.00 uur raak: toen was de webshop van Apple ook tijdelijk niet te bereiken. Beide toestellen werden op 10 september 2013 officieel gepresenteerd en vonden iets meer dan een maand later hun weg naar de Nederlandse en Belgische winkels.

De iPhone 6 wordt vandaag gepresenteerd en zal naar verwachting begin oktober in ons land verschijnen voor een vanafprijs van circa 700 euro (16GB-versie). Wil je niks missen van de onthulling van het aankomende Apple-toestel, dan kun je onze iPhone 6 livestream en liveblog volgen.

Lees meer over de Apple Store

Wil je in de gaten houden of de Apple Store al dan niet offline is en in welke landen dat het geval is? Neem dan een kijkje op deze pagina of op de website IstheAppleStoreOffline. Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de Apple Store.

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Voor het laatste nieuws, alle geruchten, specificaties en beelden verwijzen we je graag naar de iPhone 6 overzichtspagina. Hier kun je ook meer lezen over de verschillende modellen, prijzen en de releasedata voor Nederland en België.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu