Apple Store Düsseldorf vanaf aankomende zaterdag geopend
Gijs Ettes

Aankomende zaterdag opent de langverwachte Apple Store Düsseldorf. De winkel is vanaf Venlo in drie kwartier te bereiken en is dagelijks (op zondag na) geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

Apple Store DüsseldorfDe Apple Store Düsseldorf is gevestigd aan de Königsallee 2 en dankzij de gunstige ligging aantrekkelijk voor Apple-fans in bijvoorbeeld Venlo of andere Limburgse gemeenten. Er gaan al twee jaar geruchten over een opening van een Apple Store in Düsseldorf en op 14 december is het dan eindelijk zover. De opening van de dertiende Store in Duitsland wordt feestelijk gevierd en naar verluidt krijgen de eerste duizend bezoekers een gratis Apple t-shirt.

Afgelopen zaterdag werd overigens de Apple Store Haarlem officieel geopend. Deze is kleiner dan die in Amsterdam, maar ook geschikt voor al je Apple-gerelateerde vragen, reparaties en productdemonstraties. De opening van de Apple Store Haarlem werd eerder door Apple aangekondigd, nadat er maanden geruchten over de winkel de ronde deden. Eerder werd de Haarlemse iCentre gesloten en stond er maandenlang een schutting om het pand aan de Grote Houtstraat.

Naast de Apple Stores in Amsterdam en Haarlem, staat er ook al een derde Nederlandse Store op de planning in het centrum van Den Haag. Apple verbouwt momenteel een pand in de Passage, maar wanneer de winkel precies wordt geopend, is niet bekend.

→ Geen zin om naar Düsseldorf, Haarlem of Amsterdam af te reizen? Dan kun je de Apple Store ook online bereiken!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.