‘Apple Store in Dubai wordt de grootste ter wereld’

Gijs Ettes
20 augustus 2014, 17:31
1 min leestijd
‘Apple Store in Dubai wordt de grootste ter wereld’

De Apple Store die naar verluidt gebouwd wordt in een gigantisch winkelcentrum in Dubai, moet de grootste ter wereld worden. Dat meldt het tijdschrift Edgar op basis van bronnen die betrokken zijn bij de bouw van de Store. 

Lees verder na de advertentie.

Apple Store Dubai: grootser dan groots

De opening van de Apple Store zou begin volgend jaar al kunnen plaatsvinden. Waarschijnlijk krijgt deze een plekje in het winkelcentrum Mall of the Emirates in Dubai. Het zou de eerste Apple Store in het Midden-Oosten worden en wat dat betreft pakt Apple het dus meteen groots aan.

mall-emirates

In de Mall of the Emirates zijn momenteel ruim 700 winkels, twee vijfsterrenhotels en een enorme skipiste te vinden. Daar komt in februari 2015 mogelijk een winkel van Apple bij, als de dertien nieuwe vacatures die die Apple heeft uitgezet een indicatie zijn. Apple-CEO Tim Cook bracht begin dit jaar een bezoek aan Dubai om met een aantal onafhankelijke Apple resellers te praten.

Opening Apple Store in Den Haag

Twee weken geleden werd de derde Apple Store in Nederland geopend. De Apple Store Den Haag is te vinden in de Haagse Passage en wel op nummer 39. Je kunt er terecht met vragen en om een nieuw Apple-toestel aan te schaffen. Daarnaast is er een 360° Genius Bar en kun je gratis workshops en trainingen volgen. Ook worden er speciale sessies georganiseerd voor basisscholen in de buurt en kun je gebruikmaken van gratis wifi.

Apple Store Dubai

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu