Apple Store Den Haag geopend: 5 zaken die je moet weten

Gijs Ettes
9 augustus 2014, 9:00
2 min leestijd
Apple Store Den Haag geopend: 5 zaken die je moet weten

Deze ochtend is het eindelijk zover: de opening van de Apple Store Den Haag. Om 9 uur opende Apple’s nieuwe winkel haar deuren om de pers alvast een kijkje te bieden. Lees verder voor alles wat je moet weten over de Haagse Apple Store.

Lees verder na de advertentie.

Mocht je vandaag niet aanwezig kunnen zijn bij de grote opening van de Apple Store Den Haag, dan vind je hieronder alle wetenswaardigheden over Apple’s nieuwe winkel.

1. Waar vind ik de nieuwe Apple Store?

De Apple Store Den Haag is te vinden in de Haagse Passage en wel op nummer 39. Het is een fraai pand waar tot februari 2013 de grote boekhandel Verwijs zat. Ook naastgelegen panden kocht Apple op, om er zo één grote megastore van te maken.

Apple Store Den Haag

2. Wat is er allemaal te doen in de Store?

Apple genius bar

Natuurlijk kun je in de Haagse Apple Store terecht om een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch of Mac te kopen en uiteraard zijn er de nodige accessoires voor je iDevice te vinden. Heb je een gebruikte iPhone of iPad, dan kun je in de winkel gebruikmaken van de hergebruik- en recyclingservice. Je krijgt dan mogelijk korting op je volgende aankoop.

Wat de Store echter onderscheidt van bijvoorbeeld Apple resellers is de 360° Genius Bar waar je dagelijks terecht kunt met vragen over je iOS-apparaat of Mac. Daarnaast kun je gratis workshops en trainingen volgen en hulp krijgen bij het instellen van je Apple-apparatuur. Ook worden er speciale sessies georganiseerd voor basisscholen in de buurt en kun je gebruikmaken van gratis wifi.

Volg deze link als je je wil aanmelden voor workshops en meer wil lezen over de events die Apple in de Store heeft gepland.

3. Hoe ziet de Store eruit?

Onderstaande afbeeldingen geven een indruk van hoe de Apple Store er van binnen en buiten uitziet (via/via). Gaandeweg de dag zullen we deze lijst aanvullen met nieuw beeldmateriaal.

Apple Store Den Haag
Apple Store Den Haag
Apple Store Den Haag
BulSouAIAAAl-YH
BulfPMGIgAEEu89
BulNOcMIEAA61za
BulNODSIgAAnXe8

4. Wat zijn de openingstijden?

Net als de winkels in Haarlem en Amsterdam kent ook de Apple Store Den Haag ruime openingstijden. In principe kun je elke dag in de Store terecht, maar houd dan wel onderstaande tijden aan om teleurstellingen te voorkomen.

Ma: 12:00 uur – 19:00 uur
Di: 10:00 uur – 19:00 uur
Wo: 10:00 uur – 19:00 uur
Do: 10:00 uur – 21:00 uur
Vr: 10:00 uur – 19:00 uur
Za: 10:00 uur – 19:00 uur
Zo: 12:00 uur – 18:00 uur

5. Was de opening een succes?

Dat is wat moeilijk te zeggen, maar druk was het zaterdagochtend wel. Er waren ruim duizend Apple-fans aanwezig bij de opening en sommigen daarvan stonden vrijdagmiddag al te wachten. Zij moesten ‘s nachts wel buiten op straat doorbrengen, aangezien de Passage tussen 23 uur ‘s avonds en 7 uur ‘s ochtends gesloten was.

Het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu