Apple bevestigt: eerste Apple Store in België komt eraan

19 mei 2015, 12:37
1 min leestijd
Apple bevestigt: eerste Apple Store in België komt eraan

Apple heeft vandaag na maanden van geruchten eindelijk officieel bevestigd dat er ook in België een Apple Store wordt geopend. Dat meldt het Belgische Nieuwsblad.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de eerste Belgische Apple Store

apple store brussel

Apple laat weten ernaar uit te kijken ‘om de unieke Apple retail ervaring naar klanten in België te brengen.’ Het is voor het eerst dat het bedrijf bevestigt dat er een Apple Store naar België komt. Geruchten gaan dat de retailwinkel zal te vinden zijn in het winkelcomplex Le Toison d’Or, langs de Gulden Vlieslaan in Brussel.

Wanneer de eerste Belgische Apple Store precies wordt geopend en wat je er nog meer kan behalve het kopen van Apple-producten en het volgen van workshops, is niet bekend. Ook heeft Apple nog niet officieel bevestigd dat de Apple Store daadwerkelijk in Brussel wordt geopend.

Eind vorig jaar verschenen er al vacatures voor medewerkers van Apple Store. Het bedrijf zocht toen onder meer naar een ‘genie’, een ‘specialist’ en een ‘creatieveling’, waarmee verwezen werd naar verkoopfuncties in de Store. Het pand waar de winkel mogelijk in komt, wordt sinds februari verbouwd. Momenteel zijn dan ook de bekende zwarte schuttingen om het gebouw te vinden.

Het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu