De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Nieuwe Apple Store in Brussel opent op 19 september

Gijs Ettes
4 september 2015, 9:10
1 min leestijd
Nieuwe Apple Store in Brussel opent op 19 september

De Apple Store Brussel opent op 19 september officieel zijn deuren. Eerder gingen er al geruchten dat de eerste Apple Store bij onze zuiderburen medio deze maand geopend zou worden.

Lees verder na de advertentie.

Apple Store Brussel officieel

De Apple Store Brussel bevindt zich aan de Gulden Vlieslaan en is waarschijnlijk niet de enige retailwinkel die Apple in België opent. Er gingen al langer geruchten over een vestiging in Brussel, maar mogelijk opent het bedrijf in de toekomst ook Stores in andere steden, zoals Antwerpen en Luik. Het pand in de Belgische hoofdstad is met 1500 vierkante meter één van de grotere winkels in Europa.

apple store brussel

De Brusselse Store bevindt zich in het winkelcomplex Le Toison d’Or, langs de Gulden Vlieslaan. Het pand waar de winkel in komt, wordt sinds februari verbouwd. Eind vorig jaar verschenen er al vacatures voor medewerkers van Apple Store. Het bedrijf zocht toen onder meer naar een ‘genie’, een ‘specialist’ en een ‘creatieveling’, waarmee verwezen werd naar verkoopfuncties in de Store.

In de Apple Store Brussel kunnen klanten straks terecht voor de laatste Apple-producten en -accessoires, maar ook voor workshops en advies. Later deze maand zullen we te weten komen wat er nog meer allemaal te doen is in Apple’s retailwinkel.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu