Apple Store Amsterdam gaat verbouwen: ‘wordt kleiner, krijgt bomen en zitplekken’
Lars Paymans

De Apple Store in Amsterdam gaat verbouwen. De bovenverdieping is al afgezet, en er staan grote veranderingen op de planning.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple Store Amsterdam verbouwing gestart

Een tijdje terug is Apple gestart met het aanpassen van Apple Stores over de hele wereld. In plaats van een winkel moet de vernieuwde Store op de eerste plaats een ontmoetingsplek worden voor mensen, met als tweede functie uiteraard dat je er de nieuwste Apple-producten en -accessoires kunt kopen.

Apple Store Amsterdam verbouwing

Een (anonieme) bron laat weten dat de Apple Store in Amsterdam nu aan de beurt is. Vandaag is een groot deel van de winkel afgezet, zodat je bijvoorbeeld niet meer naar de bovenverdieping kunt.

Op de muur staat de tekst ‘De Apple Store die je zo mooi vindt, wordt nog mooier. Ook zijn we bezig met verbeterde Today at Apple-sessies’. De winkel blijft open, maar naar verwachting zijn eind oktober de werkzaamheden pas afgerond.

Apple Store Amsterdam met bomen en zitplaatsen, iets kleinere winkel

Tegen die tijd zouden er bomen in de Apple Store staan en zijn er zitplaatsen gemaakt. Aan de muren hangen accessoires, die daardoor extra goed opvallen, aldus de bron.

In het atrium komt een groot scherm te hangen waar je Today at Apple-sessies kunt volgen. Dit zijn speciale workshops waar je jezelf voor kunt inschrijven. Zo krijg je bijvoorbeeld les in fotografie of maak je kennis met programmeertaal Swift.

Dit zou er volgens de bron ook voor zorgen dat de Apple Store in Amsterdam iets kleiner wordt. Op basis van renders zou te zien zijn dat de Store meer gaat lijken op de Apple Stores die het bedrijf uit Cupertino regelmatig tijdens keynotes laat zien.

Lees het laatste nieuws over de Apple Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.