De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Apple Store Amsterdam organiseert gratis startup-events

Lars Paijmans
19 mei 2016, 12:55
1 min leestijd
Apple Store Amsterdam organiseert gratis startup-events

Als je meer wilt weten over startups hoef je niet verder te zoeken dan de Apple Store in Amsterdam. Eind mei zijn er twee gratis events waar je jezelf voor in kunt schrijven.

Lees verder na de advertentie.

Apple Store Amsterdam startup-events

Ondanks de naam is een Apple Store vaak meer dan alleen een winkel. Zo nu en dan worden er presentaties en andere evenementen georganiseerd waar je je gratis voor in kunt schrijven. Tijdens de feestdagen konden kinderen er bijvoorbeeld wenskaarten ontwerpen met een iPad Pro en Apple Pencil, en werden er korte colleges gegeven om kinderen kennis te laten maken met programmeren.

Apple Store Amsterdam startup

Eind mei wordt de Apple Store in Amsterdam omgetoverd tot een klein startup-evenement met Meet The Startups. In twee presentaties komen onder meer Alexander Klöpping van Blende en Maarten (Quote en Big Solar) langs om te vertellen over wat er allemaal bij komt kijken om een startup op te zetten.

De evenementen Meet the Startups: Retail is op 23 mei om 17:00 uur, terwijl je bij Meet the Startups: Technology op 24 mei om 17:00 uur kunt aanschuiven. Retail richt zich (zoals de naam al doet vermoeden) op retail en innovaties op dit gebied, terwijl Technology dieper ingaat op online startups.

Schrijf je in voor de Apple Store startup events

Inschrijven voor deze events kun je doen via de website van Apple via bovenstaande links. Zoals altijd is reserveren verplicht. Naast deze startup-events organiseert Appele de komende weken ook genoeg andere evenementen in Amsterdam. Zo kun je een rondje lopen langs de grachtengordel en leren om mooie foto’s te maken met je iPhone, of kom meer te weten over de A’Dam Toren tijdens een Creative Talk.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu