Apple Store Amsterdam opent zijn deuren

Redactie
3 maart 2012, 13:31
1 min leestijd
Apple Store Amsterdam opent zijn deuren

De gloednieuwe Apple Store in Amsterdam heeft zaterdagochtend om 10:00 zijn deuren geopend. De Apple Store in Amsterdam is de eerste in Nederland.

Vanochtend was het dan eindelijk zover, op het Leidseplein in Amsterdam werd de eerste Nederlandse Apple Store geopend. De nieuwe winkel is prachtig geworden, ruimtelijk, overzichtelijk en écht alles valt te testen.

Lees verder na de advertentie.

Deze winkel is de eerste winkel binnen Europa waar klanten via een iPhone applicatie hun spullen kunnen afrekenen. Volgens Apple is dit dé plek om Apple producten uit te proberen.

In de Apple Store komt een strenge selectie van 300 werknemers te werken, samen spreken de werknemers 14 talen.

Gigantische populariteit

Apple’s onverslaanbare populariteit wordt weer is keihard duidelijk vanmorgen op het Leidseplein.

 Tientallen mensen die graag een glimp van de nieuwe winkel willen opvangen verzamelde zich al om half 9. Allemaal zijn ze even onder de indruk van Apple en haar producten.

De meeste Apple-fans laten dit historische moment niet aan hun neus voorbij gaan.

Waarde aandeel

Behalve de opening van de winkel is er nóg een bijzonder moment om even bij stil te staan vandaag. Als we de geruchten mogen geloven zou Apple vandaag voor het eerst boven de 500 miljard euro in waarde zijn. Één aandeel is maar liefst 500 dollar waard.

De winsten van Apple groeien aan één stuk door op alle vlakken, veel analisten zagen de nieuwe mijlpaal in waarde al langer aankomen.

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen