Apple Store Amsterdam heeft bekende glazen trap, opening in februari

Redactie
22 januari 2012, 20:07
1 min leestijd
Apple Store Amsterdam heeft bekende glazen trap, opening in februari

Tijdens de harde wind die vannacht door Nederland woei is een deel van de beschutting van de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam weggewaaid. Daardoor kon er naar binnen gekeken worden en was de iconische glazen trap te bewonderden, die veel Apple Stores hebben. Insiders melden aan iPhoneclub dat de nieuwe winkel een piramidevormig, glazen dak heeft. Dit is te zien vanaf de kantoren van ABN Amro, welke in hetzelfde gebouw zitten.

Volgens datzelfde blog opent de winkel in februari. Dit heeft een bedrijf laten weten dat de logistiek gaat doen voor de Apple Store wiens toekomstige medewerkers op dit moment een cursus volgen in het Hilton-hotel. OMT heeft al een exacte datum vernomen: 18 februari.

Daarnaast heeft One More Thing een foto van het piramidedak ontvangen en hebben ze met een Apple Store-expert de bouwtekeningen ingevuld waaruit blijkt dat de Apple Store in Amsterdam de grootste Genius Bar krijgt ter wereld. De medewerkers van deze Genius Bar hebben eerder al een cursus gevolgd en worden op dit moment ingewerkt in Britse Apple Stores.

Categorieën: Apple, Geruchten
Spotlights: App Store, Apple Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's