Apple Store Amsterdam geopend voor pers
Redactie

Aanstaande zaterdag is het zover: dan opent Neerlands eerste Apple Store in Amsterdam haar deuren. Vandaag werden de deuren al even geopend voor de Vaderlandse pers om een kijkje te nemen. Onze collega’s van OneMoreThing en iPhoneclub waren hierbij aanwezig en hebben veel foto’s gemaakt. Na deze ochtend blijkt dat er in deze Apple Store het meeste aantal producten ooit staat. Daarnaast is de Genius Bar de langste ter wereld.

Bij deze Genius Bar kun je uitleg krijgen over technische aspecten van Apple-producten. Een afspraak maken kan via de website of via de Apple Store-app. Ook zijn er veel workshops en One-to-One-sessies te volgen.

Naast Amerika is Nederland het tweede land waar producten via Easypay in de Apple Store-app betaald kunnen worden. Als je de barcode scant met je iPhone kun je via je Apple ID betalen met je creditcard. Zo kun je zelf afrekenen.

De Apple Store in Amsterdam beschikt ook over een aantal exclusieve producten. Zo hebben Venom en Incase een aantal hoesjes gemaakt die in het teken staan van Amsterdam en zijn er twee speciale hoofdtelefoons te koop. Ten eerste een witte versie van Bowers & Wilkins’ P5-koptelefoon en een oranje versie van een Beats by Dre-koptelefoon.

De eerste 1500 klanten krijgen zaterdag vanaf tien uur een speciaal t-shirt. Wil je één van deze zijn, dan zul je vermoedelijk vroeg in de rij moeten gaan staan.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.