Apple Store 2.0 met informatie op de iPad
Redactie

Gisteren heeft Apple wereldwijd de tiende verjaardag van de Apple Store gevierd. Volgens de geruchten waren in alle Apple Store’s tientallen iPad’s binnengekomen welke voor informatie en betaling gebruikt zouden worden. Dit laatste is niet waar, het eerste wel.

De iPad’s geven namelijk informatie over het product waar ze naast liggen. De tablet wordt beschermt door plexiglas en volgens bezoekers vallen er twee dingen op aan de iPad’s. Het eerste is dat het onbekend is hoe ze opgeladen worden. Er zit geen kabel in de dockconnector, maar er loopt wel een kabel naar het apparaat die onder in het plexiglas is aangesloten. Daarnaast werkt de homebutton niet. In eerste instantie werd aangenomen dat er alleen speciale Apple Store-software op geïnstalleerd was, maar door een aantal gestures is dit te omzeilen.

De iPad’s geven je alle informatie over het product en bieden je de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken. Ook kan je vanaf de iPad een specialist roepen die je helpt.

Tenslotte was in de Apple Store een tekst te lezen waarop staat wat Apple de afgelopen tien jaar heeft gedaan en dat het nog lang niet van plan is om daarmee op te houden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.