Apple start Twitter-account voor de App Store

Apple heeft een Twitter-account geopend voor de App Store. Via het account houdt Apple de followers op de hoogte van nieuwe, bijzondere applicaties en speciale aanbiedingen. Het account @AppStore is niet het eerste account van Apple, want voor iTunes heeft Apple ook al verschillende accounts. Onder andere @iTunesMusic, @iTunesMovies en @iTunesTV worden door Apple bijgehouden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Tweets van @AppStore

Op twitter laat @AppStore vooral berichten achter met een beschrijving en een link van een applicatie. In de toekomst gaan dit soort berichten erg belangrijk worden voor ontwikkelaars, want de tweets gaan veel gelezen worden in de toekomst. Deze publiciteit kan tot veel extra downloads leiden.

Meer dan 76.000 followers

Gisteravond had @AppStore slechts 1.200 followers op Twitter. Nu bekend is geworden dat het account bijgehouden wordt door Apple, zijn er ongeveer 75.000 nieuwe followers bijgekomen. Naar verwachting zal het totaal aantal followers binnen een week oplopen naar bijna een half miljoen. Wie op dit moment de pagina van Apple een aantal keer herlaadt, zal merken dat het account één follower per seconden erbij krijgt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.