Apple start met voorbereidingen voor 2 maart
Redactie

Op 2 maart zal Apple een keynote verzorgen in San Francisco. Tijdens deze bijeenkomst zal het bedrijf waarschijnlijk de opvolger van de iPad aan gaan kondigen. Het gebouw waar de bijeenkomst zal plaatsvinden wordt op dit moment helemaal aangekleed door Apple.

De ramen van het Yerba Buena Center for the Arts in San Francisco zijn op dit moment allemaal beplakt met decoratie van Apple. Op de grote stickers zijn het logo van het bedrijf en enkele gekleurde stippen te zien. De stijl van deze stickers doet erg denken aan de kleurrijke uitnodiging van de keynote waarbij de eerste iPad werd geïntroduceerd.

Verwachtingen van de keynote

Men verwacht dat Apple de iPad 2 zal gaan introduceren tijdens de keynote van aankomende woensdag. Apple heeft dit al min of meer verklapt via de uitnodiging. Deze iPad heeft naar verwachting twee camera’s en een beter scherm. Daarnaast zal de iPad 2 waarschijnlijk een betere processor en meer werkgeheugen hebben dan zijn voorganger.

De keynote zal hoogstwaarschijnlijk weer live te volgen zijn via Apple.com. Net als voorgaande keynotes zal de video stream tegen 19:00 online komen naar ons verwachting.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.