Apple gaat draadloze Sonos-speakers online en in winkels verkopen

Erwin Vogelaar
26 september 2016, 19:34
2 min leestijd
Apple gaat draadloze Sonos-speakers online en in winkels verkopen

Binnenkort gaat Apple Sonos-speakers verkopen. De Play:1 en Play:5 zullen niet alleen in de online store, maar ook in de fysieke winkels aangeboden worden.

Lees verder na de advertentie.

Apple Sonos

Speaker-maker Sonos en Apple zijn de laatste tijd steeds dichterbij elkaar gekomen. Zo hebben ze samenwerkt om in 2015 Apple Music-ondersteuning voor de speakers in bètavorm werkend te krijgen. Eerder dit jaar is Apple Music ook officieel ondersteund door Sonos. Om dit te vieren zijn er verschillende reclames gemaakt over het duo, waarvan je er eentje hier onder kunt bekijken. Deze samenwerking beviel zo goed, dat Apple nu de draadloze speakers Play:1 en Play:5 van Sonos in zijn online en fysieke winkels gaat verkopen.

Sonos stelt dat muziek een centrale plek in ons leven verdient, omdat luid muziek aanzetten alles beter maakt. Als je naast luide buren hebt gewoond weet je dat dit statement niet altijd opgaat, maar vooruit. Met de Sonos-speakers kun je muziek direct van je iPhone naar de speakers sturen. De Play:1 en Play:5 zijn volgens het bedrijf de populairste speakers die het verkoopt. De Play:1 is op dit moment vanaf 199 euro te koop. De grotere Play:5 gaat echter pas vanaf 538 euro over de toonbank. Het idee is dat je meerdere speakers kunt kopen en deze met elkaar kunt verbinden, zodat je in alle kamers van je huis dezelfde muziek hebt. Wat de speakers bij Apple gaan kosten is nog niet bekend.

Vandaag zullen de Play:1 en Play:5 in de Verenigde Staten al op Apple.com te koop zijn, maar wij moeten nog iets langer wachten. Vanaf 5 oktober zullen de speakers wereldwijd in de fysieke winkels gezet worden en in de komende weken komen de speakers ook voor ons op Apple.com te staan. Als je voor 31 december je Sonos-speaker bij Apple koopt, dan krijg je er een cadeaukaart bij voor drie maanden Apple Music.

Lees het laatste nieuws over Sonos

Bron: 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu