Apple Shoppingevenement: alle kortingen op een rijtje

Redactie
29 november 2013, 9:03
1 min leestijd
Apple Shoppingevenement: alle kortingen op een rijtje

Zoals verwacht biedt het eendaagse Apple Shoppingevenement kortingen op de iPad Air, iPad 2, iPad mini en diverse Macs, maar niet op iPhone-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Tot ruim 10 procent korting tijdens Apple Shoppingevenement

Apple Shoppingevenement

In de Apple Store zijn vandaag tijdelijk Apple-producten verkrijgbaar met aantrekkelijke kortingen van tussen de 8 en 10 procent. Zo bespaar je door vandaag de iPad Air te bestellen bijvoorbeeld 35 euro. De kortingen op de iPad mini en iPad 2 bedragen respectievelijk 21 en 31 euro.

Verder krijg je mooie kortingen op de Macbook Air, Macbook Pro (Retina) en iMac. Die producten zijn duurder, waardoor de korting met 101 euro ook iets hoger liggen. Als Sinterklaascadeau kun je daarnaast een iPod touch of iPad nano overwegen. Beide mediaspelers zijn een paar tientjes goedkoper.

Apple biedt vandaag naast zijn tablets, smartphones en Macs ook een hele reeks accessoires met korting aan. Hierbij kun je denken aan de Apple TV (23 euro goedkoper), bluetooth speaker UE BOOM (25,95 euro goedkoper, maar bij iPhoned te WINNEN!) en diverse koptelefoons en andere hebbedingetjes.

Alle kortingen tijdens het Apple Shoppingevenement op een rijtje bekijken? Klik dan hier!

Categorieën: Apple, Devices
Device: MacBook Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen